I Løvenskiold Terrasse kan du nyte livet i det vi mener blir Kongsvingers flotteste boligprosjekt.

Løvenskiold Terrasse i Kongsvinger vil bestå av totalt 58 nye og moderne selveierleiligheter i størrelsen 48–123 m2. Her finner alle sin drømmeleilighet,
enten de er på utkikk etter en arealeffektiv 2-roms, en praktisk 3-roms, en romslig 4-roms med to bad eller en helt spesiell toppleilighet.

Planløsningen er nøye gjennomarbeidet av vår arkitekt, og du finner smarte og gode løsninger som gjør dette til en ideell bolig. Alle leilighetene får ekstra takhøyde i oppholdsrom på ca. 2,55 meter. Alle leilighetene får også romslig privat balkong eller terrasse med fine sol og utsiktsforhold. Her ligger alt til rette for et trivelig og sosialt liv med både venner og familie.

 

Prosjektet består av tre bygninger med fire boligetasjer. Under byggene er det en sammenhengene parkeringskjeller med 44 p-plasser. Det vil selvfølgelig bli heis i byggene slik at du kan parkere varmt og ta heis rett opp til din leilighet. Øvrige p-plasser, totalt 13 stk, befinner seg i utendørs garasjeanlegg.

Mellom de tre byggene blir det etablert hyggelige solfylte sittegrupper. Øverst på tomten i nord-vest er det også et fint uteoppholdsareal. Selv om man flytter fra enebolig til leilighet vil det i Løvenskiold Terrasse være rikelig med grøntareal. Og utsikt!

Leilighetene bygges iht. TEK 17 (de nyeste byggeforskriftene) og vil få en meget god standard. Alle leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme. Som standard leveres gulv med hvitpigmentert eikeparkett. På badet får gulvet keramiske fliser i grått med format 30 × 30 cm, mens det på veggen vil bli lagt lysegrå keramiske fliser i formatet 60 × 30 cm.

Kjøkkeninnredning fra Sigdal eller tilsvarende fra annen anerkjent leverandør.
Velg kostnadsfritt mellom et tradisjonelt kjøkken og et moderne med håndtaksløse fronter i hvit glatt utførelse. Skuffer og skap leveres med dempere/softclosing.