Kunne du tenkt deg å bo midt i hjertet av Kongsvinger by? Løvenskiold Terrasse har en av Kongsvingers beste beliggenheter, solforhold og utsikt.

Med Løvenskiold Terrasse som ditt nye hjem, får du kort gangavstand til det aller meste. Leilighetene har nydelig utsikt mot byen. Prosjektet ligger i sentrum og har svært sentral beliggenhet i forhold til alle byens fasiliteter. Det er gangavstand til blant annet Kongssentret med over 40 attraktive og varierte butikker og kafeer, spisesteder og diverse fritidsaktiviteter. Kongsvinger sykehus ligger kun et steinkast unna.

Kongsvinger Ishall og Gjemselund Stadion finner du en kort spasertur unna. Langs Glomma ligger en 5 km hyggelig strandpromenade. Mot øst ligger rådhusplassen. I dette området finner du blant annet kino/teater, bibliotek, både ungdomsskoler og videregående skoler, flere restauranter, Byparken, svømmehallen og Scene U.

Rusler du ytterligere 4–500 meter opp fra sentrum, kommer du til idylliske Øvrebyen hvor den eldre bebyggelsen er bevart og Kongsvingers stolthet; Festningen.

Togstasjonen ligger i praktisk gangavstand på sørsiden av byen hvor det går timesavganger med tog til Oslo og Asker. Med togavganger hver time er den pulserende hovedstaden kun en kort togtur unna. For deg som jobber i Oslo blir pendlerhverdagen effektiv og behagelig.